Kamázás az Avas-tetőn

Az Utánam, srácok! Fesztivál kamabajnokságára az Avas-tetőn került sor október 3-án, kellemes napsütésben. Az első mérkőzést – bajnokságon kívül – az Építészek játszották az Észak csapatával, az eredmény: 8-4 (kama: 5-2) lett.

A bajnokságot az Észak vereséggel kezdte, egy peches mérkőzésen maradtak alul a kamaújonc szendrőládi csapattal szemben (4-6, kama: 9-4), ám végül a hátralévő két meccsüket megnyerték, így első helyen végeztek a Túró Rudi előtt (utóbbi ugyan jobb gólaránnyal zárt, viszont az Észak eggyel több pontot gyűjtött, hiszen a vesztes meccsükön pluszpontot szereztek a jobb kamaaránynak köszönhetően). A Túró Rudi ezúttal legyőzte a Vének Tanácsát, visszavágva a legutóbbi vereségért, melyet a Csanyikban játszottak nyár végén (4-2, kama: 5-6). A szendrőládi Symphonic Gipsy a jó kezdés után két sima vereséggel is emelt fővel zárhatott a bajnokság negyedik helyén. Az utolsó mérkőzés izgalmát az okozta (Észak vs. Vének 5-4, kama: 5-6), hogy három csapat is, az Észak, a Túró Rudi és a Vének Tanácsa is bajnok lehetett volna az eredménytől függően (0-1-nél még a Vének Tanácsa, 1-1-nél és 2-2-nél  Túró Rudi állt az első helyen, ám aztán már végig az Észak vezetett és győzött magabiztosan).

Eredmények:

V. Kamabajnokság US-tábor

Táblázat:

V. Kamabajnokság US-tábor

 

Támadásban a bajnokcsapat
Támadásban a bajnokcsapat

 

A kamázás után a szendráládi Szimfónia program mutatkozott be közös zenéléssel, Péntek Tamás vezetésével. Ezután következett a remek bográcsgulyás a kilátó teraszán, majd késő estig zajlott tovább a fesztivál változatos programnokkal…

További képek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.859586867493133.1073741857.443946502390507&type=3