Kamázás az Avas-tetőn

Kamázás az Avas-tetőn

Napsütéses időben zajlott az UTÁNAM SRÁCOK KAMAKUPA október 1-én az Avas-tetőn, az Utánam Srácok Fesztivál keretei között.

 

9 csapat vett részt a rendezvényen, melyek 3 db. hármas csoportban játszottak körmérkőzéseket, majd a három csoportgyőztes és a legjobb második került az elődöntőbe, amelyek után már csak a bronzmeccs és a döntő maradt hátra.

kamabajnoksag-usf-2016-csoportokAz a) csoportból a rutinos Túró Rudi simán továbbjutott, míg a szoros b) jelű csoportból a Bordó királyok és a Pink Lufik is továbbmentek (utóbbiak legjobb másodikként, két döntetlennel, mivel mindkétszer jobb kamaaránynal sikerült pluszpontot gyűjteniük). A c) csoportban szoros meccsen dőlt el az első hely sorsa a kér rutinos csapat között (Sajtos Tészta, CiRMi-Dialóg).

kamabajnoksag-usf-2016-tovabb

Az elődöntők során a Pink Lufik magabiztosan nyert a Túró Rudi ellen, a másik ágon pedig a Sajtos Tészta került a döntőbe. A harmadik helyért játszva nagy csatában, fordulatos mérkőzésen végül a Bordó Királyok csapata nyert (nem sokkal a vége előtt, 4-4-es állásnál, jobb kamaaránnyal még a Túró Rudi állt nyerésre). A döntő elképesztő eredményt hozott: az addig 100%-os Sajtos Tészta 8-0-ás vereséget szenvedett a csoportjából másodikként továbbjutó, és addig mindössze egy győzelmet gyűjtő Pink Lufiktól. Utóbbi sziporkázó játékkel lehengerelte a görcsösen játszó esélyesebbnek tűnő csapatot, amelynek semmi nem jött össze ezen a meccsen…

Pink Lufik
Pink Lufik
Sajtos Tészta
Sajtos Tészta
Bordó KIrályok
Bordó Királyok
Túró Rudi
Túró Rudi
CiRMi-Dialóg
CiRMi-Dialóg
Color Fantázia
Color Fantázia
Vének Tanácsa
Vének Tanácsa
Miskolci Máltaisok
Miskolci Máltaisok
Diósgyőri Kenusok
Diósgyőri Kenusok

 

További fotók: https://work.totya.eu/galeria/utanam-sracok-kamakupa/