Kamázás az Avason

Kamázás az Avason

Az Avasi Máltai Játszótér szervezésében megrendezett sportnap karácsonyi kamakupájára szép számmal érkeztek csapatok: összesen 6 kezdte meg a küzdelmeket úgy, hogy a Túró Rudi végül nem állt ki, és közös csapattal szerepelt a CirMi és a Miskolci Máltai.

Csoportmeccsek
Csoportmeccsek

Az A) csoportban az első, a B) jelűben a 2. hely sorsa volt kérdéses, és mindkét esetben a – döntetlen miatti – jobb kamaarányért járó pluszpont volt a döntő tényező a továbbjutás szempontjából.

Helyosztók
Helyosztók

A folytatásban az addig szerényen szereplő Csángó Expressz magabiztos győzelemmel szerezte meg az 5. helyet. Az elődöntők egyik ágán az esélyesebb Gusztáv Kommandó nyerte a waldorfosok csatáját, míg a másik ágon – meglepetésre – a Vének tanácsa jutott tovább a tavalyi középiskolás bajnokcsapattal szemben.

A 3. helyet a hazai pályán (Jezsuita Gimnázium) játszó csapat, a Rúzsa Sándor betyárjai szerezte meg az Unikornist másodjára is legyőzve. A döntő is egy újrajátszott mérkőzést hozott, ami ugyanúgy 2-2-es döntetlennel zárult, mint a csoportkörben, ám mivel a Gusztáv ezúttal is jobb volt a kamaszerzés terén, megérdemelten lett bajnok.

s1060012
Csángó Expressz
s1060006
Unikornis
s1060007
Rúzsa Sándor betyárjai
s1060010-2
Máltai-CirMi
Gusztáv Kommandó
Gusztáv Kommandó
s1060017
Vének Tanácsa

További képek: https://work.totya.eu/galeria/kamazas-az-avason/