Kedves kamázó!

A miskolci helytörténettel, városismerettel és környezetvédelemmel foglalkozó projektünk újabb fázisába érkezett: elkészült a hosszasan fejlesztett, saját tematikájú online játékunk!

A KAMA2099-et a weboldalra regisztrált résztvevők játszhatják. Azok, akik eddig is velünk játszottak a KAMA projektben, és olyanok is, akik csak most kapnak kedvet csatlakozni. Miután regisztráltál, kattints a fenti menüsorban látható linkre, s máris megnyílik a jövőbeli - az óvilágvége utáni újjáépítés időszakát élő - Miskolc térképe! Ezen a maihoz (2014) viszonyítva jóval kisebb a civilizáció lábnyoma: a természet hihetetlen gyorsasággal foglalta vissza a város romjait. A emberiség helyi túlélő csoportjai fenn akarnak maradni, újra akarják teremteni életük alapjait: élelmüket, ruházatukat, új lakóhelyeiket és a szükséges energiát! Ezen dolgozhatnak és versenyezhetnek az online kamázók, azáltal, hogy csapataik - most túlélő kis közösségük - számára területet foglalnak, természeti erőforrásokat vesznek birtokba, épületeket és azokat kiszolgáló egységeket hoznak létre: fejlesztenek - ezúttal fenntartható módon, a benépesített terület eltartó képességéhez igazodva.

Kama

Mentsd meg a jövőt!

FOTÓVADÁSZAT IV.

Újabb képekről kérdezzük meg: vajon hol készültek?… Pontosabban honnan. Hol állt a fotós?
Az alábbi fotók készítési helyét keressük tehát, amiként korábban már három alkalommal (így tizenkettőre bővült a vadászat „vadállománya”), a helyes találatokat, amelyeket az alább látható e-mail címre várunk, természetesen jutalmazzuk.

avas3

avas2 (2)

avas1

Az info@kamaprojekt.hu címre érkező (szöveges avagy fotós) megoldásokért 100 kama jár.
Keresd meg a helyszínt csapatoddal (legalább 4 fő a regisztráltak közül), készítsetek csoportképet a helyszínen! Egyenként 500 kama gyűjthető, ha beküldöd a fenti címre a fényképet.
Ezúttal, mivel a három fotó ugyanazt a „főszereplőt” ábrázolja, ennek megnevezéséért, persze, csak egyszer 100 kama jár. Az kap többszörös jutalmat, aki egyenként elmondja – illetve csoportosan lefotózza -, hogy hol készült a felvétel, azaz hol állt a fotós a kattintás pillanatában! (Milyen városrész, milyen utca, stb.)

  Vissza