Kedves kamázó!

A miskolci helytörténettel, városismerettel és környezetvédelemmel foglalkozó projektünk újabb fázisába érkezett: elkészült a hosszasan fejlesztett, saját tematikájú online játékunk!

A KAMA2099-et a weboldalra regisztrált résztvevők játszhatják. Azok, akik eddig is velünk játszottak a KAMA projektben, és olyanok is, akik csak most kapnak kedvet csatlakozni. Miután regisztráltál, kattints a fenti menüsorban látható linkre, s máris megnyílik a jövőbeli - az óvilágvége utáni újjáépítés időszakát élő - Miskolc térképe! Ezen a maihoz (2014) viszonyítva jóval kisebb a civilizáció lábnyoma: a természet hihetetlen gyorsasággal foglalta vissza a város romjait. A emberiség helyi túlélő csoportjai fenn akarnak maradni, újra akarják teremteni életük alapjait: élelmüket, ruházatukat, új lakóhelyeiket és a szükséges energiát! Ezen dolgozhatnak és versenyezhetnek az online kamázók, azáltal, hogy csapataik - most túlélő kis közösségük - számára területet foglalnak, természeti erőforrásokat vesznek birtokba, épületeket és azokat kiszolgáló egységeket hoznak létre: fejlesztenek - ezúttal fenntartható módon, a benépesített terület eltartó képességéhez igazodva.

Kama

Mentsd meg a jövőt!

IV. Kertek Alatt Fesztivál

Idén is lesz Kertek Alatt Fesztivál!

A tavalyi és tavalyelőtti után annyi pozitív visszajelzést kaptunk, és mi is annyira jól éreztük magunkat, hogy igazándiból nem is dönthettünk másképp. Egyszerűen kell nekünk; miskolci-borsodi ittmaradóknak és visszajáróknak egy olyan hosszú hétvége amikor ismerkedhetünk és beszélgethetünk egymással. Amikor együtt kamázunk, métázunk, sakkozunk, malmozunk, túrázunk, bulizunk… Gyertek ti is, magányszemélyként vagy valamilyen szervezetet, programot képviselve!

Tehát: IV. Kertek Alatt Fesztivál – Varbó 2016. Június 24-26.

KAF-logó 2016

Programok:

  • kamabajnokság minden mennyiségben, méta, petanque, strandröplabda, gorodki, (esetleg: netball, pókfoci, gurítós foci, lábtollas, foci), csocsó, táblajátékok stb.
  • túra
  • Kertek Alatt Játszótér, családi programok
  • filmklub
  • esténként zenés programok (koncert, táncház, party)

III. KAF-fejléc

borítókép

 

Egy kis visszatekintés:
III. Kertek alatt fesztivál: 2015. június 25-27.
http://kamaprojekt.hu/kepek-a-2015-os-kertek-alatt-fesztivalrol/

KAMASULI (a forgatás jó része itt zajlott):
http://utanamsracok.blogspot.hu/2016/04/kamasuli.html

II. Kertek alatt fesztivál: 2014. június 26-29.
http://kamaprojekt.hu/kaf-visszatekinto-iii-spotok-videok-tudositasok/

színpad -IMG_0536

Egy Úr az űrből… Miskolc főutcáján?!
https://www.youtube.com/watch?v=FmRQZsX-ems

KAMAzin: http://kamaprojekt.hu/kama2099-kiadvany/

lepkés

A szállás- és étkezési lehetőségekről hamarosan írunk!

Kama-térképhez online kérdőív: http://utanamsracok.blogspot.hu/2016/03/ki-mikor-hol-jatszotta-kamaterkep-keszul.html

 

Köszönjük!
Észak-Keleti Átjáró Egyesület (a szervezők)

 

  Vissza