Kedves kamázó!

A miskolci helytörténettel, városismerettel és környezetvédelemmel foglalkozó projektünk újabb fázisába érkezett: elkészült a hosszasan fejlesztett, saját tematikájú online játékunk!

A KAMA2099-et a weboldalra regisztrált résztvevők játszhatják. Azok, akik eddig is velünk játszottak a KAMA projektben, és olyanok is, akik csak most kapnak kedvet csatlakozni. Miután regisztráltál, kattints a fenti menüsorban látható linkre, s máris megnyílik a jövőbeli - az óvilágvége utáni újjáépítés időszakát élő - Miskolc térképe! Ezen a maihoz (2014) viszonyítva jóval kisebb a civilizáció lábnyoma: a természet hihetetlen gyorsasággal foglalta vissza a város romjait. A emberiség helyi túlélő csoportjai fenn akarnak maradni, újra akarják teremteni életük alapjait: élelmüket, ruházatukat, új lakóhelyeiket és a szükséges energiát! Ezen dolgozhatnak és versenyezhetnek az online kamázók, azáltal, hogy csapataik - most túlélő kis közösségük - számára területet foglalnak, természeti erőforrásokat vesznek birtokba, épületeket és azokat kiszolgáló egységeket hoznak létre: fejlesztenek - ezúttal fenntartható módon, a benépesített terület eltartó képességéhez igazodva.

Kama

Mentsd meg a jövőt!

Kamabajnokság Diósgyőrben

kamabajnoksag_20160318-19-plakat-2

Ezúttal húszan neveztek tucatnyi miskolci oktatási intézményből. A tavalyi győztes, az I. Észak Kupát elhódító „jezsusok” is újfent nekifutnak. Lesz-e címvédés? – ebben olyan rutinos gárdák akadályozhatják meg az avasiakat, mint például a waldorfosok vagy a fazolások.

Az első mérkőzések előtt rövid szabályismertetőt tartunk a sporttal most ismerkedő játékosok számára (rövid próbajátékra is lesz lehetőség). Az elődöntőkből továbbjutó csapatok részvételével a döntőt kedden délután ugyanott, a Diósgyőri gimnáziumban bonyolítjuk le. A játékosok száma: 7 fő + cserejátékosok (korlátlan cserére van lehetőség), játékidő: 12 perc mérkőzésenként. A csapatok a bajnokságon – az iskola és az évfolyam megjelölése mellett – fantázianeveken szerepelhetnek (a már korábban is szereplő csapatok esetében célszerű a korábbi elnevezést használni).

A bajnokság menete, és a tervezett csoportbeosztás /változás lehetséges!/

hétfő, 9.00-tól: selejtezők
A) csoport: Fazola 11., Földes 12., Szemere 11/1., Baross 9., Szentpáli 10.
B) csoport: Szentpáli 11., Diósgyőri 9., Waldorf 8-9., Szemere 11/2., Szentpáli 12.
 
kedd, 9.00-tól: selejtezők
C) csoport: Jezsuita 12., Fazola 9., Waldorf 12., Ferenczi 9., Kandó 9-10.
D) csoport: Diósgyőri 11., Waldorf 11., Zrinyi 11., Ferenczi 11., Kandó 11-12.
 
kedd, 13.00-tól. döntők
Továbbjut minden csoport 1. és 2. helyezettje, valamint a legjobb 3.!
A döntőben 3 db. hármas csoportban folytatódnak a küzdelmek, a csoportmeccsek után keresztbejátszással, majd elődöntőkkel és helyosztókkal.
 
kedd, 15.00-tól: eredményhirdetés
Az első három helyezett csapat serlegeket, arany-, ezüst- és bronzérmeket kapat, valamint különféle ajándékokat!
 

A serlegeket az Észak-Magyarország napilap biztosítja,

az érmeket az Észak-Keleti Átjáró Egyesület,

az ajándékokat a Miskolci Bobpálya (belépők), és a MIDMAR Miskolci Tourinform (kulacsok),

a pályához szükséges kapukat a Decathlon Sportáruház…

 

  Vissza