Kedves kamázó!

A miskolci helytörténettel, városismerettel és környezetvédelemmel foglalkozó projektünk újabb fázisába érkezett: elkészült a hosszasan fejlesztett, saját tematikájú online játékunk!

A KAMA2099-et a weboldalra regisztrált résztvevők játszhatják. Azok, akik eddig is velünk játszottak a KAMA projektben, és olyanok is, akik csak most kapnak kedvet csatlakozni. Miután regisztráltál, kattints a fenti menüsorban látható linkre, s máris megnyílik a jövőbeli - az óvilágvége utáni újjáépítés időszakát élő - Miskolc térképe! Ezen a maihoz (2014) viszonyítva jóval kisebb a civilizáció lábnyoma: a természet hihetetlen gyorsasággal foglalta vissza a város romjait. A emberiség helyi túlélő csoportjai fenn akarnak maradni, újra akarják teremteni életük alapjait: élelmüket, ruházatukat, új lakóhelyeiket és a szükséges energiát! Ezen dolgozhatnak és versenyezhetnek az online kamázók, azáltal, hogy csapataik - most túlélő kis közösségük - számára területet foglalnak, természeti erőforrásokat vesznek birtokba, épületeket és azokat kiszolgáló egységeket hoznak létre: fejlesztenek - ezúttal fenntartható módon, a benépesített terület eltartó képességéhez igazodva.

Kama

Mentsd meg a jövőt!

Kamázás a Jókain

Mindössze három csapat vett részt a nyárbúcsúztatón, így egy rövid körmérkőzésre került sor.

Kamállak – Rózsaszín Párducok: 4-6 (kama: 5-5)

Koffertúrák – Kamállak: 1-3 (kama: 1-4)

Rózsaszín Párducok- Koffertúrák: 4-7 (kama: 5-5)

Nagyon izgalmasan alakult a kupa, hiszen a csapatok körbeverték egymást, és csak a gólarányon múltak a helyezések – az utolsó, mindent eldöntő meccs alatt mindhárom csapat lehetett volna győztes, ha az adott pillanatban ér véget a találkozó. (A Rózsaszín Párducok többször is vezetett a fordulatos meccsen, és az utolsó percig jobb volt a kamaaránya, amikor már vesztésre álltak is: tehát vesztesként, pluszponttal simán bajnokok lettek volna. A Kamállak csapatnak is állt jól a szénája: ha az utolsó gól nem sikerül, ha egyel kevesebb gólt dob a Koffertúrák csapat, akkor mindhárom csapat 0-s gólkülönbséggel végez, és jobb kamaaránnyal a Kamállak a győztes – és ez esetben a Koffertúrák csak a 3!)

Kamállak

 

Koffertúrák

 

Rózsaszín Párducok

További képek: https://www.facebook.com/pg/KAMAprojekt/photos/?tab=album&album_id=1456329077876327

  Vissza