Kedves kamázó!

A miskolci helytörténettel, városismerettel és környezetvédelemmel foglalkozó projektünk újabb fázisába érkezett: elkészült a hosszasan fejlesztett, saját tematikájú online játékunk!

A KAMA2099-et a weboldalra regisztrált résztvevők játszhatják. Azok, akik eddig is velünk játszottak a KAMA projektben, és olyanok is, akik csak most kapnak kedvet csatlakozni. Miután regisztráltál, kattints a fenti menüsorban látható linkre, s máris megnyílik a jövőbeli - az óvilágvége utáni újjáépítés időszakát élő - Miskolc térképe! Ezen a maihoz (2014) viszonyítva jóval kisebb a civilizáció lábnyoma: a természet hihetetlen gyorsasággal foglalta vissza a város romjait. A emberiség helyi túlélő csoportjai fenn akarnak maradni, újra akarják teremteni életük alapjait: élelmüket, ruházatukat, új lakóhelyeiket és a szükséges energiát! Ezen dolgozhatnak és versenyezhetnek az online kamázók, azáltal, hogy csapataik - most túlélő kis közösségük - számára területet foglalnak, természeti erőforrásokat vesznek birtokba, épületeket és azokat kiszolgáló egységeket hoznak létre: fejlesztenek - ezúttal fenntartható módon, a benépesített terület eltartó képességéhez igazodva.

Kama

Mentsd meg a jövőt!

Kamázás a vasgyárban

Négycsapatos kamakupára került sor a vasgyárban, a Debreczeni Márton iskola egészség-hetének keretei között.

DM (7)

A körmérkőzés eléggé szorosra sikerült: minden csapat egy vereséggel zárt, és csak a győzelmek és döntetlenek, no meg a pontok száma változott. A legeredményesebb Spártaiak nyerte el a serleget, jobb gólaránnyal, az őket legyőző, szintén rutinos Túró Rudi mögött (utóbbi két pluszpontot is szerzett jobb kamaarány miatt). A Vének ezúttal a 3. helyezést szerezte meg, a 4. pedig a hazai, debütáló csapat lett, akik jól küzdöttek, ám a kamafogásban nem voltak eléggé eredményesek.

Kamabajnoksag DM-2017 meccsek

A legeredményesebb játékosok a következők lettek: Kolay István (Túró Rudi), Lakatos Brandó (Spártaiak) és Dankó Dávid (Debreczeni).

Kamabajnoksag DM-2017 táblázat

  Vissza