Kedves kamázó!

A miskolci helytörténettel, városismerettel és környezetvédelemmel foglalkozó projektünk újabb fázisába érkezett: elkészült a hosszasan fejlesztett, saját tematikájú online játékunk!

A KAMA2099-et a weboldalra regisztrált résztvevők játszhatják. Azok, akik eddig is velünk játszottak a KAMA projektben, és olyanok is, akik csak most kapnak kedvet csatlakozni. Miután regisztráltál, kattints a fenti menüsorban látható linkre, s máris megnyílik a jövőbeli - az óvilágvége utáni újjáépítés időszakát élő - Miskolc térképe! Ezen a maihoz (2014) viszonyítva jóval kisebb a civilizáció lábnyoma: a természet hihetetlen gyorsasággal foglalta vissza a város romjait. A emberiség helyi túlélő csoportjai fenn akarnak maradni, újra akarják teremteni életük alapjait: élelmüket, ruházatukat, új lakóhelyeiket és a szükséges energiát! Ezen dolgozhatnak és versenyezhetnek az online kamázók, azáltal, hogy csapataik - most túlélő kis közösségük - számára területet foglalnak, természeti erőforrásokat vesznek birtokba, épületeket és azokat kiszolgáló egységeket hoznak létre: fejlesztenek - ezúttal fenntartható módon, a benépesített terület eltartó képességéhez igazodva.

Kama

Mentsd meg a jövőt!

Kamázás a Vörösmarty lakótelepen

Ezúttal egy új helyszínen, a Vörösmarthy lakótelepen zajlott az aktuális kamakupa, melyre 4 csapat nevezett.

Az Átjáró 11 éves jubileumán végre – történetében először – győzött a szervezők csapata, a Zöld Meteor (korában Vének Tanácsa ás Átjáró néven). Ehhez az is kellett, hogy az eddigi legerősebb összeállításában tudott pályára lépni rutinos kamázókkal (többen voltak a 2017-es USF kamakupa döntőjének mindkét csapatából).

A 6 mérkőzés legtöbbjén sima győzelem született, nem volt egy döntetlen sem.

2. lett a kicsik csapata az Alvin és a Mókusok, akik minden dicséretet megérdemelnek! Bár a helyzetkihasználásuk nem volt a legfényesebb, mégis simán másodikként tudtak végezni. A MAG két szoros meccset is játszott, és mivel az utolsón végül nem tudott nyerni, 3.-ként végzett. A 4. a szintén rutinos, de nem a legerősebb összetételben felálló CiRMi csapata lett.

Eredmények:

 

További képek: https://www.facebook.com/pg/KAMAprojekt/photos/?tab=album&album_id=1007904072718832

  Vissza