Kedves kamázó!

A miskolci helytörténettel, városismerettel és környezetvédelemmel foglalkozó projektünk újabb fázisába érkezett: elkészült a hosszasan fejlesztett, saját tematikájú online játékunk!

A KAMA2099-et a weboldalra regisztrált résztvevők játszhatják. Azok, akik eddig is velünk játszottak a KAMA projektben, és olyanok is, akik csak most kapnak kedvet csatlakozni. Miután regisztráltál, kattints a fenti menüsorban látható linkre, s máris megnyílik a jövőbeli - az óvilágvége utáni újjáépítés időszakát élő - Miskolc térképe! Ezen a maihoz (2014) viszonyítva jóval kisebb a civilizáció lábnyoma: a természet hihetetlen gyorsasággal foglalta vissza a város romjait. A emberiség helyi túlélő csoportjai fenn akarnak maradni, újra akarják teremteni életük alapjait: élelmüket, ruházatukat, új lakóhelyeiket és a szükséges energiát! Ezen dolgozhatnak és versenyezhetnek az online kamázók, azáltal, hogy csapataik - most túlélő kis közösségük - számára területet foglalnak, természeti erőforrásokat vesznek birtokba, épületeket és azokat kiszolgáló egységeket hoznak létre: fejlesztenek - ezúttal fenntartható módon, a benépesített terület eltartó képességéhez igazodva.

Kama

Mentsd meg a jövőt!

Kamázás az Avas-tetőn

A 2018-as Utánam Srácok Fesztivál elhalasztott kamakupáját szombaton délután sikerült pótolni, 4 csapattal, nagy felhők és minimális szemerkélő eső kíséretében (több nevező csapatot elriasztott a borús időjárás).

A rutinos Máltai Bomba csapat mellett a Rókák (ex Csángó Expressz) nevezett, természetesen indult a szervezők csapata is Zöld Meteor néven, és egy régi játékos új csapattal Fishforce néven.

Máltai Bomba

Rókák

Zöld Meteor

Fishforce

A kupát szoros és fordulatos meccsek jellemezték, egy-két gólos győzelmekkel és döntetlenekkel. A Rókák egyenletesen jó játékkal megérdemeltek lettek bajnokok, a Fishforce veretlenül, két döntetlennel másodikként zárt, a Málta Bomba végül – szintén jó játékkal – harmadik, míg a Zöld Meteor nyeretlenül végzett a negyedik helyen (úgy, hogy minden meccsükön döntetlenre álltak a félidőben, és két csapat ellen győzelemre is álltak).

További képek: https://www.facebook.com/pg/KAMAprojekt/photos/?tab=album&album_id=1072109682964937

  Vissza