Kedves kamázó!

A miskolci helytörténettel, városismerettel és környezetvédelemmel foglalkozó projektünk újabb fázisába érkezett: elkészült a hosszasan fejlesztett, saját tematikájú online játékunk!

A KAMA2099-et a weboldalra regisztrált résztvevők játszhatják. Azok, akik eddig is velünk játszottak a KAMA projektben, és olyanok is, akik csak most kapnak kedvet csatlakozni. Miután regisztráltál, kattints a fenti menüsorban látható linkre, s máris megnyílik a jövőbeli - az óvilágvége utáni újjáépítés időszakát élő - Miskolc térképe! Ezen a maihoz (2014) viszonyítva jóval kisebb a civilizáció lábnyoma: a természet hihetetlen gyorsasággal foglalta vissza a város romjait. A emberiség helyi túlélő csoportjai fenn akarnak maradni, újra akarják teremteni életük alapjait: élelmüket, ruházatukat, új lakóhelyeiket és a szükséges energiát! Ezen dolgozhatnak és versenyezhetnek az online kamázók, azáltal, hogy csapataik - most túlélő kis közösségük - számára területet foglalnak, természeti erőforrásokat vesznek birtokba, épületeket és azokat kiszolgáló egységeket hoznak létre: fejlesztenek - ezúttal fenntartható módon, a benépesített terület eltartó képességéhez igazodva.

Kama

Mentsd meg a jövőt!

Kamázás az Avason

Az Avasi Máltai Játszótér szervezésében megrendezett sportnap karácsonyi kamakupájára szép számmal érkeztek csapatok: összesen 6 kezdte meg a küzdelmeket úgy, hogy a Túró Rudi végül nem állt ki, és közös csapattal szerepelt a CirMi és a Miskolci Máltai.

Csoportmeccsek

Csoportmeccsek

Az A) csoportban az első, a B) jelűben a 2. hely sorsa volt kérdéses, és mindkét esetben a – döntetlen miatti – jobb kamaarányért járó pluszpont volt a döntő tényező a továbbjutás szempontjából.

Helyosztók

Helyosztók

A folytatásban az addig szerényen szereplő Csángó Expressz magabiztos győzelemmel szerezte meg az 5. helyet. Az elődöntők egyik ágán az esélyesebb Gusztáv Kommandó nyerte a waldorfosok csatáját, míg a másik ágon – meglepetésre – a Vének tanácsa jutott tovább a tavalyi középiskolás bajnokcsapattal szemben.

A 3. helyet a hazai pályán (Jezsuita Gimnázium) játszó csapat, a Rúzsa Sándor betyárjai szerezte meg az Unikornist másodjára is legyőzve. A döntő is egy újrajátszott mérkőzést hozott, ami ugyanúgy 2-2-es döntetlennel zárult, mint a csoportkörben, ám mivel a Gusztáv ezúttal is jobb volt a kamaszerzés terén, megérdemelten lett bajnok.

s1060012

Csángó Expressz

s1060006

Unikornis

s1060007

Rúzsa Sándor betyárjai

s1060010-2

Máltai-CirMi

Gusztáv Kommandó

Gusztáv Kommandó

s1060017

Vének Tanácsa

További képek: http://kamaprojekt.hu/galeria/kamazas-az-avason/

  Vissza