Kedves kamázó!

A miskolci helytörténettel, városismerettel és környezetvédelemmel foglalkozó projektünk újabb fázisába érkezett: elkészült a hosszasan fejlesztett, saját tematikájú online játékunk!

A KAMA2099-et a weboldalra regisztrált résztvevők játszhatják. Azok, akik eddig is velünk játszottak a KAMA projektben, és olyanok is, akik csak most kapnak kedvet csatlakozni. Miután regisztráltál, kattints a fenti menüsorban látható linkre, s máris megnyílik a jövőbeli - az óvilágvége utáni újjáépítés időszakát élő - Miskolc térképe! Ezen a maihoz (2014) viszonyítva jóval kisebb a civilizáció lábnyoma: a természet hihetetlen gyorsasággal foglalta vissza a város romjait. A emberiség helyi túlélő csoportjai fenn akarnak maradni, újra akarják teremteni életük alapjait: élelmüket, ruházatukat, új lakóhelyeiket és a szükséges energiát! Ezen dolgozhatnak és versenyezhetnek az online kamázók, azáltal, hogy csapataik - most túlélő kis közösségük - számára területet foglalnak, természeti erőforrásokat vesznek birtokba, épületeket és azokat kiszolgáló egységeket hoznak létre: fejlesztenek - ezúttal fenntartható módon, a benépesített terület eltartó képességéhez igazodva.

Kama

Mentsd meg a jövőt!

Kamázás az egyetemen

Az idei karácsonyi kupára 5 csapat nevezett: a Lecsófesztiválon győztes Mályi SE, az újonc MAG, a rendező Zöld Meteor, a nagy visszatérő CiRMi és a rutinos (egyúttal legfiatalabb) Alvin és a Mókusok.

Miskolci Alternatív Generáció

 

Civil Rádió Miskolc

 

Alvin és a Mókusok (Átjáró-Tanoda)

 

Mályi SE

 

Zöld Meteor KAMA TTE

A kicsik, az Alvin és a Mókusok ezúttal is nagyon ügyesek voltak, ám túl nagy volt a korkülönbség – jó és ötletes játékkal végül az 5. helyen végeztek, úgy, hogy a négyből három meccsükön nyerésre is álltak! A jól kezdő CiRMi végül rosszabb gólkülönbséggel lett a 4. helyezett 5 ponttal, sok kamát, ám kevés gólt elérve. A Zöld Meteor szintén 5 pontot szerzett, ami a 3. helyre volt elég – a csapat minden meccsén vezetett, ám végül csak egyet tudott megnyerni (kétgólos vezetésből döntetlennel, hárompontosból pedig vereséggel végezve). Az újonc MAG izgalmas és fordulatos meccseket játszott, majd a végén, az utolsó meccsen legyőzték az addig 100%-os Mályi SE-t is, és csak a rosszabb gólarány miatt nem lettek bajnokok. A győztes tehát a rutinos és legerősebb összetételű Mályi SE lett jó és eredményes játékkal, annak ellenére, hogy több csapat is meg tudta lepni őket.

További képek: http://kamaprojekt.hu/galeria/kamazas-az-egyetemen/

  Vissza