Kedves kamázó!

A miskolci helytörténettel, városismerettel és környezetvédelemmel foglalkozó projektünk újabb fázisába érkezett: elkészült a hosszasan fejlesztett, saját tematikájú online játékunk!

A KAMA2099-et a weboldalra regisztrált résztvevők játszhatják. Azok, akik eddig is velünk játszottak a KAMA projektben, és olyanok is, akik csak most kapnak kedvet csatlakozni. Miután regisztráltál, kattints a fenti menüsorban látható linkre, s máris megnyílik a jövőbeli - az óvilágvége utáni újjáépítés időszakát élő - Miskolc térképe! Ezen a maihoz (2014) viszonyítva jóval kisebb a civilizáció lábnyoma: a természet hihetetlen gyorsasággal foglalta vissza a város romjait. A emberiség helyi túlélő csoportjai fenn akarnak maradni, újra akarják teremteni életük alapjait: élelmüket, ruházatukat, új lakóhelyeiket és a szükséges energiát! Ezen dolgozhatnak és versenyezhetnek az online kamázók, azáltal, hogy csapataik - most túlélő kis közösségük - számára területet foglalnak, természeti erőforrásokat vesznek birtokba, épületeket és azokat kiszolgáló egységeket hoznak létre: fejlesztenek - ezúttal fenntartható módon, a benépesített terület eltartó képességéhez igazodva.

Kama

Mentsd meg a jövőt!

Rajzold le, írd meg a jövőt!

Rajz- és irodalmi pályázatot hirdet a KAMA Köztársaság.

Az Észak-Keleti Átjáró Egyesület tavaly ősz óta tartó játékában egy jövőbeli, 2099-es civilizációból utaznak vissza a mába, Miskolcra a kalandra vállalkozók, hogy a jelenben végzett tevékenységükkel megóvják a környezetet, a várost, az életet, megelőzve valamely későbbi (ökológiai) katasztrófát.
A KAMA Köztársaság Krónikája” címmel kiírt pályázatra diákoktól olyan pályaművek várunk, amelyek Miskolc jövőjéhez és a KAMA Köztársaság – elképzelt – történetéhez kapcsolódnak, annak különböző epizódjait, részleteit kell bemutatniuk! A pályázók képzelete szabadon szárnyalhat, szívesen fogadunk rövid történeteket, novellákat, verseket, rajzokat, bármilyen művészeti alkotást, amit háttértörténet ihletett.

Pályázni 7-től 14 éves korig lehet.
A rajzok bármilyen technikával, bármilyen méretben elkészíthetők.
Az irodalmi kategóriában verseket, novellákat és meséket várunk, gépelt formátumban maximum 5, kézzel írottan maximum 8 oldalban.
Pályázni nem csak egyénileg lehet, szívesen fogadunk közös munkákat is, mint például egy meseíró és az ő történetét illusztráló rajzoló együttes alkotása.
A díjazottakat könyvvel és ajándéktárgyakkal jutalmazzuk, alkotásaik megjelennek a kamaprojekt.hu weboldalon.
Beküldési határidő: 2014. április 30.
A pályaművek mellett kérjük a kitöltött pályázati űrlap beküldését is.
Postacím: 3529 Miskolc, Testvérvárosok útja 8. 9/1., avagy digitális formátumokban az atjarok@gmail.com e-mail címre küldendők a művek.

adatlap

zelenoe_voda_kuvshinka_jeltaya_4288x2848

  Vissza