Kedves kamázó!

A miskolci helytörténettel, városismerettel és környezetvédelemmel foglalkozó projektünk újabb fázisába érkezett: elkészült a hosszasan fejlesztett, saját tematikájú online játékunk!

A KAMA2099-et a weboldalra regisztrált résztvevők játszhatják. Azok, akik eddig is velünk játszottak a KAMA projektben, és olyanok is, akik csak most kapnak kedvet csatlakozni. Miután regisztráltál, kattints a fenti menüsorban látható linkre, s máris megnyílik a jövőbeli - az óvilágvége utáni újjáépítés időszakát élő - Miskolc térképe! Ezen a maihoz (2014) viszonyítva jóval kisebb a civilizáció lábnyoma: a természet hihetetlen gyorsasággal foglalta vissza a város romjait. A emberiség helyi túlélő csoportjai fenn akarnak maradni, újra akarják teremteni életük alapjait: élelmüket, ruházatukat, új lakóhelyeiket és a szükséges energiát! Ezen dolgozhatnak és versenyezhetnek az online kamázók, azáltal, hogy csapataik - most túlélő kis közösségük - számára területet foglalnak, természeti erőforrásokat vesznek birtokba, épületeket és azokat kiszolgáló egységeket hoznak létre: fejlesztenek - ezúttal fenntartható módon, a benépesített terület eltartó képességéhez igazodva.

Kama

Mentsd meg a jövőt!

Szerda, Népkert: laza kama

Laza kamázásra invitáltuk az elmúlt hetekben a sportolni vágyókat, és maradjon ez a hívószó továbbra is.

A kamázás, az kamázás, természetesen, lazának csak azért nevezzük ezúttal, mert nem “hivatalos” bajnokság meghirdetéséről van szó – az is lesz, hamarosan –, hanem csak mezei játszadozásról, alkalmilag, kedvtelésből. Akinek ugyanis van kedve hétköznap délután önfeledten labdát dobálni, azt várjuk most szerdán is, és mivel hamarabb esteledig, 6-tól, a Népkert hátsó részén (valamelyik éppen szabad pályára) – és ezentúl (ha minden jól megy) minden szerdán ugyanott!

IMG_20160520_185008

 

Fotó ezúttal nem készült, de az eredményeket hétről-hétre jegyezzük:

VI. 8., Egyik Csapat – Másik Csapat: 7-3 (kama: 9-5); 8-0, (kama: 10-6)

VI. 15., Egyik Csapat – Másik Csapat: 9-5 (kama: 11-9)

VI. 29., Egyik Csapat – Másik Csapat: 8-7 (kama: 13-13)

VII. 6., Egyik – Másik: 7-0 (kama: 6-1); 9-11 (kama: 13-12)

VII. 13., Egyik – Másik: 6-1 (kama: 5-2)

VII. 27., Egyik – Másik: 3-1 (kama: 6-6); 8-3 (kama: 13-6)

VIII. 3., Egyik – Másik: 6-6 (kama: 14-12)

VIII. 17., Egyik – Másik: 11-8 (kama: 6-5)

VIII. 31., Egyik – Másik: 5-5 (kama: 5-4)

Remek volt, a következő kamakupán folytatjuk!

  Vissza