Kedves kamázó!

A miskolci helytörténettel, városismerettel és környezetvédelemmel foglalkozó projektünk újabb fázisába érkezett: elkészült a hosszasan fejlesztett, saját tematikájú online játékunk!

A KAMA2099-et a weboldalra regisztrált résztvevők játszhatják. Azok, akik eddig is velünk játszottak a KAMA projektben, és olyanok is, akik csak most kapnak kedvet csatlakozni. Miután regisztráltál, kattints a fenti menüsorban látható linkre, s máris megnyílik a jövőbeli - az óvilágvége utáni újjáépítés időszakát élő - Miskolc térképe! Ezen a maihoz (2014) viszonyítva jóval kisebb a civilizáció lábnyoma: a természet hihetetlen gyorsasággal foglalta vissza a város romjait. A emberiség helyi túlélő csoportjai fenn akarnak maradni, újra akarják teremteni életük alapjait: élelmüket, ruházatukat, új lakóhelyeiket és a szükséges energiát! Ezen dolgozhatnak és versenyezhetnek az online kamázók, azáltal, hogy csapataik - most túlélő kis közösségük - számára területet foglalnak, természeti erőforrásokat vesznek birtokba, épületeket és azokat kiszolgáló egységeket hoznak létre: fejlesztenek - ezúttal fenntartható módon, a benépesített terület eltartó képességéhez igazodva.

Kama

Mentsd meg a jövőt!

Újabb időutazás – facsemeték Szirmán, november 9.!

Időutazás! Menjünk vissza a Nagy Vihar előtti Miskolc városába és ültessünk egy fát a múltban a jövőnek! 

Az időutazók 2013. november 9-én 11 órára érkeznek a Szent-András térre, Miskolc-Szirmára!

Minden kedves időutazó és Nagy Vihar előtti miskolci lakos vendégünk egy forró teára és buktára!

Az időutazók/önkéntesek a küldetésre az info@kamaprojekt.hu email címen jelentkezhetnek! Gyűjtsd a kamalabdát! A játékban résztvevők az akción való részvételért 2000 pontot szerezhetnek!

 

  Vissza