Kamabajnokság a Fazolában

A középiskolás kamabajnokságon ezúttal 15 csapat kezdte meg a küzdelmeket (míg több korábbi rutinos csapat a szalagavatók és egyéb rendezvények miatt távolt maradt). Ennek megfelelően a jól bevált ötcsapatos csoportbeosztásban, tehát 3 csoportban körmérkőzésekkel dőlt el a továbbjutás kérdése. A legjobb harmadik automatikusan továbbjutott a jövő szerdai kilenccsapatos döntőbe.

Az A) csoportban a rutinos és többszörös közönség-kedvenc Szökik a málna csapat magabiztosan, 4 győzelemmel lépett tovább, a szintén rutinos Kamagra két döntetlennel, két pluszpontnak köszönhetően másodikként, a Kandó Kolbász pedig harmadikként, szintén jó játékkal került döntőbe. Az Alibi és a Berze maradt le a továbbjutásról, ám mindkét csapat jól játékot mutatott, és kis szerencsével akár a továbbjutást is megszerezhették volna.

kozepiskolas-kamabajnoksag-a-2016-osz
* pluszpont döntetlen vagy vereség és jobb kamaarány esetén

A B) jelű csoportban a Kandó Nokedli csapata lehengerlő játékkal, rengeteg gólt szerezve, és az egész mezőnyben a legtöbb kamát szerezve lett csoportelső, ám a szintén rutinos Lovagok csapat döntetlen tudott játszani velük. Mivel utóbbi két pluszpont is szerzett, akár meg is előzhette volna a nokeldit, ám az újoncként jól küzdő, és a végére nagyon jól belejövő Spártaiak pontot tudtak szerezni ellenük (kis híján többet is!), így maradt a 2. hely számukra. A 3. hely sorsa a rutinos KV és Rumini (ex Rózsaszín Párduc) csapatok közötti ki-ki meccsen dőlt el, ahol mindkettőnek volt sansza a győzelemre, ám végül a házigazda KV tudott nyerni (a Rumini pedig a 2. legtöbb kamát szerezve maradt le a továbbjutásról).

kozepiskolas-kamabajnoksag-b-2016-oszA C) csoportot a Jobbcó Emlékcsapat nyerte meg, melynek több tagja egy korábbi bajnok (a Rúzsa Sándor Betyárjai) csapattal győztek tavaly ősszel, és a szintén Jezsuita Gimnáziumból érkező Balcó csapat is magabiztosan jutott tovább. A 3. helyért ez esetben is egy izgalmas ki-ki meccset játszott két szintén jó csapat, és végül döntetlennel, jobb kamaaránynal az újonc Magisternek sikerült a továbbjutás a Zúzók ellenében. Bár a szintén kezdő Dorka 4 vereséggel zárt az 5. helyen, több jó meccset játszva, a csoportban a 2. legtöbb kamát szerezve nem maradt szégyenben. kozepiskolas-kamabajnoksag-c-2016-osz

 

A csapatok:

img_7878
Kandó Kolbász (Kandó)
Szökik a málna (Szentpáli)
Szökik a málna (Szentpáli)
img_7893
KV (Fazola)
img_7896
Kandó Nokedli (Kandó)
img_7910
Kamagra (Zrinyi)
img_7912
Alibi (Diósgyőri)
img_7928
Lovagok (Szentpáli)
img_7929
Rumini (Ferenczi)
img_7958
Spártaiak (Debreczeni)
img_7985
Berze (Berzeviczy)
img_8022
Jobbcó ECs (Jezsuita)
img_8023
Balcó ECs (Jezsuita)
img_8032
Zúzók (Fazola)
img_8033
Dorka (Fazola)
img_8056
Magister

 

További fotók: https://work.totya.eu/galeria/kamabajnoksag-a-fazolaban/