Elindult a játék, lehet regisztrálni és játszani!

Bár még különböző finomítások, változtatások hátra vannak, A JÁTÉK ELINDULT!

Játszhatsz csapatba szerveződve, vagy játszhatsz egyedül! Az első lépés: kattints a bal sávban a REGISZTRÁCIÓ gombra, majd add meg az adataid (egy e-mail-cím szükséges, és találj hozzá egy jelszót). Ezt követően beléphetsz a profilodba, és indulhat a játék! – JÁTÉKOK menüpont.

párkereső

Ha csatlakozni szeretnél egy csapathoz, a CSAPATOK menüpont alatt látsz egy csapatlistát, itt megjelölheted, melyikhez  szándékozol csatlakozni. Ha te magad hozol létre egy csapatot, a CSAPAT menüpontra teheted ezt meg – hívj meg másokat is a játékba (legalább 4 fő szükséges a csapat aktiválásához!). 

A RANGLISTA menüpont alatt tudod követni, hány pontja van a csapatoknak. A PONTSZÁMOK menüpont a pontszerzési lehetőségeket és értékeket mutatja. Fontos, hogy az adott csapat minden játékosa próbálkozhat, így több pontot gyűjtenek a több aktív tagot számláló csapatok, és arra is érdemes figyelni, hogy a küldetésekkel, a különböző eseményeken való részvétellel komoly pontelőnyhöz lehet jutni!

A játékok folyamatosan frissülnek majd: lesznek újabb és újabb havi kvízek, és lesz általános kvízkérdések véletlenszerűen a folyamatosan bővülő adatbázisból, jönnek az újabb és újabb küldetések, sőt, a játékosok is küldhetnek kvízkérdéseket, küldetésekre, flashmobokra ötleteket – GYERE, JÁTSSZ, TEGYÉL HOZZÁ!

JÖSSZ KAMÁZNI?

 

kvíz