Kamázás újra a Kiliánban

A középiskolás bajnokság második selejtező körében nyolc csapat vett részt öt iskolából (Diósgyőri, Fazola, Ferenczi, Földes, Zrinyi), így két négyes csoportban kezdődtek a küzdelmek.

Eredmények:

VI.2 Kamabajnokság.xls

A c) csoportban sima győzelmek születtek. Az egyetlen fiú-lány vegyes csapatnak, a Művészeknek (Fazola) nem termett babér, a KV (Fazola) az Egy Gólt SE (Földes) és  Rózsaszín Párduc (Ferenczi) csapatai pedig körbe verték egymást, a továbbjutás gólarányon múlt: a nagyszerűen kezdő Rózsaszín Párduc egyetlen veresége elég volt a kieséshez. A másik csoport az előzőhöz hasonlóan indult, a másodikként továbbjutó, és a későbbi döntős Csak-a-play (Diósgyőri) – ahogy a döntő másik résztvevője, az Egy Gólt SE is saját csoportjában – sima vereséggel kezdett. A Spártaiak ugyan jól kezdtek, de végül nem sikerült nyerniük, a későn ébredő Kamagra (Zrinyi) pedig a zárómeccsen legyőzte az addig 100%-os KV-t (Fazola), de mindez nem volt elég a továbbjutáshoz.

A csoportok eredményei:

VI.2 Kamabajnokság.xls

Az elődöntőben a két csoportgyőztes alulmaradt a másik csoport másodikjaival szemben fordulatos és szoros meccseken. A bronzmeccsen így házi-döntő lett, melyet a legjobb kamaaránnyal záró KV nyert meg az Sz-esek ellenében. A döntő is szoros és fordulatos mérkőzést hozott, melyen végül a Csak-a-play győzött a már két góllal is vezető Egy Gólt SE-vel szemben.

Képek a mérkőzésekről:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.542746209234623.1073741863.197410563768191&type=3&notif_t=like

 

A napi bajnok: Csak-a-Play
A napi bajnok: Csak-a-Play

 

A többi csapat alább:

Egy Gólt SE
Egy Gólt SE
KV
KV
Sz-esek
Sz-esek
Rózsaszín Párduc
Rózsaszín Párduc
Kamagra
Kamagra
Spártaiak
Spártaiak
Művészek
Művészek