Kamázás a Csanyikban

A 2016-os Lecsófesztivál végét elmosta az eső a Csanyikban, így az itt rendezett kama kupát is! A résztvevő négy csapat körmérközést játszott egymással, pontosabban játszott volna, ám az utolsó két meccs elmaradt – egészen mostanáig, amikor is a két bajnokesélyes meccsét, sikerült lejátszani, ezúttal a Fazola Szakképző Iskola udvarán.

Végig szoros, és eléggé gólszegény mérkőzéseken a Vének és a Csángó Expressz hamar elvérzett, 2-2 meccs után – végül egymással találkoztak volna, de a győztes legjobb esetben is csak a 3. helyet szerezhette volna meg (ez a találkozó nem is lett pótolva). A 6 pontos Túró Rudi és az addig 5 pontot gyűjtő Cirmocskák csapata egy szoros csatában döntötte el a kupa sorsát: egy véleményes kama után végül előbbiek győztek, úgy, hogy addig, a meccs végéig egyszer sem vezettek, sőt ellenfelük két góllal is vezetett korábban!

Eredmények és táblázat
Eredmények és táblázat

A furcsán végződő döntő után egy kis gálameccs következett: a Crimi csapat játszott a Vének-TúróRudi vegyes csapattal, az eredmény 6-3 (kama: 7-2) lett utóbbiak javára.

Fotók: https://work.totya.eu/galeria/lecsofesztivali-kupa-a-csanyikban/