Kedves kamázó!

A miskolci helytörténettel, városismerettel és környezetvédelemmel foglalkozó projektünk újabb fázisába érkezett: elkészült a hosszasan fejlesztett, saját tematikájú online játékunk!

A KAMA2099-et a weboldalra regisztrált résztvevők játszhatják. Azok, akik eddig is velünk játszottak a KAMA projektben, és olyanok is, akik csak most kapnak kedvet csatlakozni. Miután regisztráltál, kattints a fenti menüsorban látható linkre, s máris megnyílik a jövőbeli - az óvilágvége utáni újjáépítés időszakát élő - Miskolc térképe! Ezen a maihoz (2014) viszonyítva jóval kisebb a civilizáció lábnyoma: a természet hihetetlen gyorsasággal foglalta vissza a város romjait. A emberiség helyi túlélő csoportjai fenn akarnak maradni, újra akarják teremteni életük alapjait: élelmüket, ruházatukat, új lakóhelyeiket és a szükséges energiát! Ezen dolgozhatnak és versenyezhetnek az online kamázók, azáltal, hogy csapataik - most túlélő kis közösségük - számára területet foglalnak, természeti erőforrásokat vesznek birtokba, épületeket és azokat kiszolgáló egységeket hoznak létre: fejlesztenek - ezúttal fenntartható módon, a benépesített terület eltartó képességéhez igazodva.

Kama

Mentsd meg a jövőt!

Fotóvadászat VII.

Mielőtt azt hinné a kedves olvasó, hogy fénykép(helyszín)keresős sorozatunk immár végképp a múlté, gyorsan folytatjuk!

A friss feladvány kérdése természetesen ugyanaz, mint a korábbi jelentkezésekkor:

az alant bemutatott fotók mind a miskolci belvárosban készültek – de vajon pontosan hol? Hol állt a fotós, amikor kattintott?

A helyes megfejtés az, ha valaki megírja ezt a helyet (akár egy Google-maps koordinátával megadva, vagy szöveges körülírással), a “még helyesebb” pedig az, ha az illető csapatával odamegy az illető helyszínre és ugyanúgy, ugyanabból a szögből lefényképez(tet)i magukat. Az ilyen beküldött képekért 800 kamapont kapható a játékunkban! A szimpla válaszért pedig 200.

Az összegyűjthető kamapontokkal, mint ismeretes, online ökológiai stratégiai játékunkban lehet játszani.

A megoldásokat az info@kamaprojekt.hu címre kérjük beküldeni.

Tehát az új három kép:

20150629_153813m

20150606_124307m

20150606_125757m

 

A továbbiakban után pedig eláruljuk a korábbi feladványok titkát.

A képekre kattintva megadjuk a vonatkozó térképrészletet:

avas2 (2)

avas3

avas1

avas-buzater    kalvaria

szinvapark2

Korábbi, még megfejtésre váró képsorozat:

Fotóvadászat VI.

  Vissza