Kedves kamázó!

A miskolci helytörténettel, városismerettel és környezetvédelemmel foglalkozó projektünk újabb fázisába érkezett: elkészült a hosszasan fejlesztett, saját tematikájú online játékunk!

A KAMA2099-et a weboldalra regisztrált résztvevők játszhatják. Azok, akik eddig is velünk játszottak a KAMA projektben, és olyanok is, akik csak most kapnak kedvet csatlakozni. Miután regisztráltál, kattints a fenti menüsorban látható linkre, s máris megnyílik a jövőbeli - az óvilágvége utáni újjáépítés időszakát élő - Miskolc térképe! Ezen a maihoz (2014) viszonyítva jóval kisebb a civilizáció lábnyoma: a természet hihetetlen gyorsasággal foglalta vissza a város romjait. A emberiség helyi túlélő csoportjai fenn akarnak maradni, újra akarják teremteni életük alapjait: élelmüket, ruházatukat, új lakóhelyeiket és a szükséges energiát! Ezen dolgozhatnak és versenyezhetnek az online kamázók, azáltal, hogy csapataik - most túlélő kis közösségük - számára területet foglalnak, természeti erőforrásokat vesznek birtokba, épületeket és azokat kiszolgáló egységeket hoznak létre: fejlesztenek - ezúttal fenntartható módon, a benépesített terület eltartó képességéhez igazodva.

Kama

Mentsd meg a jövőt!

Kamázz velünk! Jövőfesztivál a kilátóban

 KAMA – kövesd az első időutazót, térj vissza a múltba!

Csoportok, csapatok jelentkezését várjuk, osztályokat baráti társaságokat bármilyen korosztályból, akik vállalják a küldetést, hogy visszatérjenek a múltba, 2099-ből 2013-ba!

Csatlakozz, fedezd fel a múltat, hajtsd végre a küldetést, kövesd az időutazót!

KAMA vetélkedő a KAMA FUTURÁMA 2099 rendezvényen! 

KAMA-FUTURÁMA -v2 copy

Időpont: 2013. november 22. 14.30

Helyszín: Miskolc, Avasi kilátó

Az első 10 csapat jelentkezését tudjuk elfogadni, akik 5-10 fős csapatokkal vehetnek részt (a jelen időutazásról lemaradók számára is lehetőséget biztosítunk majd a későbbiekben – a múlt már úgyis elmúlt, mindegy mikor indulunk vissza).

Jelentkezési határidő: november 20. 20.00!

 

A Vének Tanácsa, 2099. október 16.

A jelentkezéseket az info@kamaprojekt.hu címre várjuk!

 

1374197_404365539685824_1414410785_n

 

  Vissza