Kamázás Diósgyőrben

A tavaszi bajnokságra 16 csapat nevezett, ebből 13 tudott részt venni a tornán. A selejtezők 1 db. ötös és 2 db. négyes csoportban zajlottak, a csoportok 1. és 2. helyezettjei jutottak be a döntőbe.

IMG_9666

Az A) csoportban a több újonccal kiálló Ördöghangyák (Berzeviczy) kerültek ki győztesen. A viszonylag kiegyensúlyozott csoportban két meccsel a vége előtt még bármelyik csapat továbbjuthatott, vagy kieshetett volna, és végül a legfiatalabbak maradtak alul. A gyengén kezdő, rutinos Kamagra (Zrinyi) másodikként továbbment, míg a waldorfos Talajvízfakasztók végül egy ponttal lemaradt a továbbjutásról (a többi csoportban 6 pont több csapatnak elegendő volt a döntőbe kerüléshez). Jól küzdött és nem kevés pontot gyűjtött a Gladiátorok (Magister) és a Spártai Harcosok (Debreczeni) nevű csapat is, ám mivel mindkettő elvesztette utolsó meccsét, nem juthatott tovább.

Középiskolás kamabajnokság A -2017 tavasz-A B) és a C) jelű csoportban egy-egy rutinos (és a végső győzelemre is esélyes) csapat végzett toronymagasan: az őszi bronzérmes Nokedly (Kandó) és a címvédő Szökik a málna (Szentpáli) csapata. Az újonc Kós-1 és Kós-2 csaptoknak nem termett babér, a csoportok 2. és 3. helyezettjei között viszont csak a gólarány döntött a továbbjutás kérdésében! A keresztbejátszás során a a 2. és a 3. találkozott egymással (B2-C3, C2-B3), és mindkét esetben az utóbbiak tudtak győzni, méghozzá meglepően fölényesen, így Yeah Boi (Waldorf) helyett a Csontdarálók (Szentpáli), a Lovagok (Szentpáli) helyett pedig az Alibi (Diósgyőri) ment tovább.

Középiskolás kamabajnokság B-C -2017 tavasz

További képek: https://work.totya.eu/galeria/kamabajnoksag-kozepiskolasok-2017-tavasz/