III. Kamafesztivál

III. Kamafesztivál

⚾️?⚾️? A kama visszatér a kezdethez! Vagyis az új kezdethez, hiszen itt zajlott az első egyesületi kamázás, melyet ismerősökkel, idegenekkel, az időutazóval és a portugál újságemberrel közösen nyomtunk! – évtizedek óta először játszottunk, és szinte mindegyikünket felvillanyozott az eset!

Képek a 2014-es eseményről: https://www.facebook.com/media/set/?vanity=KAMAmiskolcierszenylabda&set=a.268284110014169

⚾️?⚾️? Felhívás!

III. KAMAFESZTIVÁL: Belvárosi Kamakupa az Erzsébet téren

MENETREND:
10.00-től gyülekező a téren

KAMA-TÁRS/CSAPAT-KERESŐ
PRÓBAJÁTÉK
szabályismertető

10.30-től: KAMAKUPA

A rendezvény célja, hogy minden miskolci lakos, civil szervezet, intézmény részese lehessen ennek a találkozónak, amely a kama, mint miskolcikum ügyét hivatott közkincsé tenni, népszerűsíteni és a közösségi tudat részévé tenni.
Várunk mindenkit nézőként, játékosként vagy partnerként, akit érdekel a kamázás, más néven erszénylabda játék, és szeretne részese lenni kulturális örökségünk megőrzésének, egyben egy vidám, sportos együttlétnek!
A csapatok összeállítása: lehet gyerekekből és felnőttekből vegyesen, kortól, nemtől függetlenül, a lényeg a barátságos, aktív kikapcsolódás. Egy csapat lehetőség szerint 6 főből álljon, nem fontos, hogy csak „kollégákból”, nyugodtan lehet családtagokat, barátokat hívni a csapatba
A kamázásról bővebben az alábbi linken olvashattok:
http://kamaprojekt.hu/kama-jatek/

Az eseményen való részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött, az alábbi e-mail címre várjuk a partnerek és a csapatok jelentkezését szeptember 22-én éjfélig:
atjarok@gmail.com

Az első hat csapat nevezését tudjuk biztosan elfogadni!

Esemény: https://www.facebook.com/events/436001068506534?ref=newsfeed


Sok szeretettel várunk mindenkit!